Op zoek naar Bloemschikken workshop?

Bloemschikken workshop
Workshops bloemschikken goudengids.be.
28 resultaten voor workshops bloemschikken. Koop deze gegevens. Meensesteenweg 225, 8890 Dadizele Moorslede. 30.000 m Bloemisterij Tuincentrum. Rietwerk, rotan bamboe. Bezoek onze webpagina. Centrum 3, 1540 Herne. Bloemen planten Kleinh. Bezoek onze webpagina. Nestor de Tièrestraat 106, 9700 Eine Oudenaarde.
B2B
Creatieve workshops: beeldhouwen, bloemschikken, keramiek, juwelen maken, mozaiek, naaien, schilderen en meer.
De ACTORSSTUDIO is een onderdeel van RJBSTUDIO, welke in 1996 is opgericht als een plaats waar aankomende acteurs zich kunnen laten scholen in het acteervak. Wij wilden dat er een onafhankelijk en vertrouwd punt zou zijn wanneer je wilde acteren. FLOWERS4YOU WORKSHOPS BLOEMSCHIKKEN. DEINZE Iedereen is welkom op mijn bloemschikken cursussen van Flowers4you, zowel beginners als gevorderden! Tijdens de workshop kan u rekenen op professionele begeleiding.
seo checker
Home De Groene Verbeelding.
inkom Tuindagen Beervelde, workshop, boeket winkelwaarde 35 euro en vaas. 8 oktober telkens om 11u 13 u 15 u. Standplaats 215 achterkant witte villa. Verzamel 10 min. voor aanvang op de stand van De Groene Verbeelding. Inschrijving t/m dinsdag 3 oktober per mail met vermelding van naam, dag, uur en aantal personennaad email protected Betaling na bevestigingsmail. Tickets worden verstuurd tussen 3 5 oktober na ontvangst van betaling. Ontdek hier het cursusaanbod. Cursussen in de kijker. Zin om een cursus bloemschikken bij te wonen?
Workshops bloemschikken bij Amfore.
Men kan al vanaf 5 à 6 jaar bij Amfore terecht voor workshops bloemschikken. Er zijn bloemschik cursussen voor zowel groot als klein. Op woensdag of zaterdagmiddag kunnen de kleintjes bij Amfore terecht. Op een dinsdag of donderdagavond is het de beurt aan de volwassenen. Twee maal per jaar, in het voor en najaar, is er ook een speciale workshop duobloemschikken waar een volwassene samen met een kind aan een bloemencreatie werken, dubbel plezier gegarandeerd!
Workshop bloemschikken Hamont UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus of workshop Creativiteit. Tuinhier Hamont organiseert voor belangstellenden een workshop bloemschikken op woensdag 28 september 2016 om 19.30 uur. Lesgever is Lieve Eyskens.Er wordt een mooi herfst bloemstuk gemaakt. Kosten 20 euro pp, incl. alle materiaal en één consumptie.Aanmelden uiterlijk 21 september via mail secretariaat@tuinhierhamont.be of bel 04478461508.
de groene kaai workshops bloemschikken algemeenDe Groene Kaai.
Wilt u graag met een vriendengroep van 8 tot 16 personen een workshop bloemschikken doen, kan er steeds een andere datum besproken worden. Zowel private workshops in de dag als savonds zijn mogelijk. Een VIP-arrangement is mogelijk voor elke speciale gelegenheid.
Workshops.
De avondlessen beginnen om 20u en een workshop duurt ongeveer 2 uur. De daglessen starten om 10u. Het is voldoende om tien minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Omdat bloemschikken best vermoeiend kan zijn voorzie ik ook een pauze waar ik drank en iets lekkers voorzie, u moet dus zelf niets meebrengen.
Workshops Floralux.
Gebruik onze plantencatalogus. Floralux organiseert op regelmatige tijdstippen workshops bloemschikken rond themas zoals Valentijn, Pasen, Moederdag, Kerst, Iedereen is welkom op de workshops, zowel beginners als gevorderden! Tijdens de workshop kun je rekenen op de professionele begeleiding van onze floristen.
Workshops bloemschikken bij Bloemenland.
Reserveer jouw plekje in onze workshop bloemschikken. Voornaam en naam. Volwassene of kind. Hou mij op de hoogte van nieuwigheden. Welk bloemstuk wens je te maken? Wij brengen regelmatig een bezoek aan Bloemenland. Het is een gezellige winkel met een enorm uitgebreid gamma van planten, decoratie en meer.
Maison Fleurie Workshops bloemschikken.

Contacteer ons