Resultaten voor Cursus bloemschikken

Cursus bloemschikken
de groene kaai bloemschikken bloemwerk feestzaal en vergaderzaalDe Groene Kaai.
zoersel malle schilde st-job brecht Westmalle Oostmalle wijnegem kempen noorderkempen provincie antwerpen grobbendonk beerse vorselaar pulderbos zandhoven massenhoven nijlen ranst shoten brasschaat lier vosselaar turnhout merksplas rijkevorsel hoogstraten. Lente open dag workshops bloemschikken zondag 24 februari van 10u 17u. Graag nodigen we u uit.
Workshop bloemschikken Herzele UiTmetVlieg.be.
Cursus of workshop. Cursus of workshop Creativiteit. November is gekend om haar guur weer. de dagen korten, regen of sneeuw durven al eens vallen, Allerheiligen vindt plaats. Tijd om in de workshop wat warmte binnen te brengen met een warm bloemstuk in volle kleuren.
Basistechnieken bloemschikken en materiaalkennis 1 CVO 3 Hofsteden.
Basistechnieken bloemschikken en materiaalkennis 1. Basistechnieken bloemschikken en materiaalkennis 1. De cursus loopt over een volledig schooljaar, de lessen vinden om de twee weken plaats. Basistechnieken bloemschikken en materiaalkennis 1. Geen voorkennis vereist. Voor deze cursus wordt er geen voorkennis vereist.
Workshop bloemschikken Herzele UiTmetVlieg.be.
Cursus of workshop. Cursus of workshop Creativiteit. Het einde van het jaar is alweer in zicht, tijd gaat snel hoor ik jou denken. Persoonlijk staat de maand december voor mij helemaal in thema van kerst. Kerstballen, sneeuw, geurende chocomelk, kortom: sfeer. en wat past er beter bij kerst dan een sfeervol bloemstuk op de kersttafel?
Workshop bloemschikken Creasis Ronse.
Van september tot juni, elke maand een vers bloemstuk in huis, telkens aangepast aan het seizoen en net dat tikkeltje creatiever. En ik verwen jullie graag: ik zorg voor alle materiaal, dus geen stress en geloop om aan het juiste gerief te geraken.
Cursus thematisch seizoensgebonden bloemschikken.
met creativiteit en fantasie specifieke bloemstukken maken. Verwerf al deze vaardigheden bij ons in een aangename, gezellige sfeer! U dient voorkennis van bloemschikken te hebben om in deze cursus in te schrijven. Prijs: 122 euro Prijzen inclusief wettelijk inschrijvingsgeld en cursus, exclusief grondstoffen.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Waarom is deze opleiding iets voor mij? Een romantisch boeket rozen, een fleurig tafelstukje, een uitbundige ruiker, Als jij puur geniet van bonte bloemenpracht ben je hier aan het juiste adres. Deze cursus dompelt je onder in geuren en kleuren! Je leert alles over bloemschikken, boeketten, bewaarmethodes en nog zoveel meer.
Creatief Creo. Untitled-1. The Craft logo.
In ons creatief aanbod vind je cursussen zoals bloemschikken en creatief in huis tuin. Heb je een passie voor bloemen en groen, werk je graag met wat de natuur te bieden heeft en breng je graag de natuur binnen in jouw huis, dan is bloemschikken de uitgelezen cursus voor jou!
Workshop: Bloemschikken Bloemstuk voor Kerstmis Elewijt Zemst UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Workshop: Bloemschikken Bloemstuk voor Kerstmis. Cursus of workshop Decoratieve kunst. Feestje met Kerst? Zin in een mooi bloemstukje voor op je feesttafel? Kom dan zeker langs op deze interessante workshop onder leiding van Sonia Geeroms. Femma organiseert haar activiteiten tegen democratische prijzen, laat dit jou dus niet tegenhouden!
Bloemschikken bloomon.
Florist Bloemsierkunst: Basis bloemschikken 1.
A1 Basistechnieken bloemschikken en materiaalkennis 1. Je maakt bloemstukken, kransen, guirlandes., Stap voor stap leer je de basistechnieken van blad en bloem op draad zetten. De technieken van krammen en spelden. Je leert hoe je bollen en halve bollen in piepschuim op verschillende manieren met bladeren kan bekleden bladapplicatie. Met extra interessante informatie over de verzorging en bewaring van afgewerkte bloemstukken en snijbloemen, kleurenleer en plantenleer. Enkele leuke werkstukken.: verschillende soorten biedermeiers ronde bloemrijke bloemschikkingen gemaakt in een schaal of een vaas, een stijlvolle tafeldecoratie, een mooi paasbloemstuk., een bloementaart op groen steekschuim ajour biedermeier., een feestelijke guirlande, met kleurige linten om de uiteinden omhoog te houden, een creatieve combinatie van lange en korte soepele materialen tot een dubbele cascade. Volg onze creatieve afdeling Bloemsierkunst Florist via facebook op Happy Flowers Leerstad. Totaal 80 lestijden op jaarbasis van september tot circa 20 juni. Er is les om de veertien dagen, s avonds van 18.15 tot 21.45 uur. Soms organiseren we deze cursus ook overdag.

Contacteer ons