Op zoek naar workshop bloemschikken?

workshop bloemschikken
Workshops Tuincentrum Sterk.
Workshops bloemschikken aangepast naar het voorjaar, zomer, herfst of winterseizoen. Elke maand geven we weer een andere workshop bloemschikken afhankelijk van het seizoen, we zullen u blijven inspireren! Zo zijn er in het voorjaar en zomer workshops bloemschikken met voorjaarsbloemen groen én zijn er workshops speciaal voor Pasen.
cursus bloemschikken
Workshops bloemschikken gezellig en creatief Nijhof Tuincentrum.
Creatief met natuurlijke bloemen en materialen. De workshop is een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collegas samen aan de slag te gaan. Wij geven gezellige workshops bloemschikken, met natuurlijk bloemen en materialen. Ook voor de kerst hebben wij unieke creaties bedacht.
inductie
Workshops bloemschikken GroenRijk GroenRijk Prinsenbeek.
Kortom: Je gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis! Bloemschikken met koffie en gebak. De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig en voorafgaand aan de workshop wordt je voorzien van een hapje en een drankje. De workshop vindt plaats in onze gezellige Lunchroom Lekker Lunchen Zo max.
kinderkamers
Workshop Bloemschikken Het Drents Kwartiertje.
Voorpagina / Workshops / Workshop Bloemschikken. Workshop bloemschikken in Drenthe. Leuke workshop bloemschikken voor een vriendinnenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest! Afhankelijk van het seizoen maken we een themastuk, bloementaart of krans. We werken met diverse materialen, ondergronden, accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen.
invoerrechten berekenen
Workshop bloemschikken Zoetermeer Bloembinderij De Nobel.
U bevindt zich hier: Home Workshop bloemschikken Zoetermeer. Workshop bloemschikken Zoetermeer. Voor een creatieve workshop bloemschikken komt u in de regio Zoetermeer naar Bloembinderij De Nobel. Tijdens de workshop leert u diverse technieken voor bloemschikken en kunt u ook zelf aan de slag.
Workshop Bloemschikken De Orchideeën Hoeve.
Onze bloemstyliste geeft voorafgaand en tussendoor uitleg over het bloemschikken. Gedurende de workshop biedt onze bloemstylist waar nodig individuele begeleiding om een prachtig eindresultaat te creëren. Kosten workshop bloemschikken. Onze workshop bloemschikken kost 35, per persoon, dit is inclusief alle materialen en een kop koffie/thee met een lekkernij.
Workshops en cursussen bloemschikken Tilburg Magnolia Bloemen.
PROGRAMMA WORKSHOP 2018. Het gehele jaar verzorgd Magnolia Bloemen workshops en cursussen bloemschikken. Een leuke manier om creatief bezig te zijn! We kunnen voor u ook een workshop op maat maken, zelfs met een heerlijke lunch of diner! Leuk voor een avond met collegas, vriendinnen of vrijgezellenfeest!
Bloemschik workshops.
Creatieve bloemschik workshops bij Tuinwereld Wijchen. Bij TuinWereld Wijchen worden wekelijks diverse leuke en creatieve workshops bloemschikken georganiseerd. Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen, dus bekijk hieronder het aanbod en de data en schrijf uzelf in en neem deel aan deze activiteit bij TuinWereld Wijchen. Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice.
Bloemen workshop.
Neem dan contact met ons op of geef je op door jezelf aan te melden op de bloemen workshop geïnteresseerden-lijst zodat we je op de hoogte kunnen houden. Aanmelden voor de Bloemen workshop lijst of kijk op onze workshop pagina in de webshop aan welke workshops je kunt deelnemen.
Workshops Biss Floral Bloemen, Workshops en Arrangementen Workshop Bloemschikken Creatief Bloemen Kerst Pasen Voorjaar Lente Zomer Nazomer Najaar Herfst Winter.
workshops nazomer bedrijven vlechten Ook zo'n' zin in een workshop? Een creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshop met je vrienden, familie of collega's' vanaf 6 tot 300 personen. Deelnemers kunnen per groep een keuze maken uit één van de vele arrangementen of een speciaal arrangement laten samenstellen. Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud, iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd!
Workshop bloemschikken Tuincentrum GroenRijk in Rijswijk.
Alle workshops duren gemiddeld 15, á 2 uur en alle materialen zijn inbegrepen, uiteraard ook koffie/thee en veel lekkers.: Workshop voor groepen: Wilt u met een groep op een bepaalde datum een workshop volgen, mail of bel ons gerust. Daarvoor hebben wij volop mogelijkheden.

Contacteer ons