Meer resultaten voor workshop bloemschikken

workshop bloemschikken
Workshops en cursussen bloemschikken Tilburg Magnolia Bloemen.
Het gehele jaar verzorgd Magnolia Bloemen workshops en cursussen bloemschikken. Een leuke manier om creatief bezig te zijn! We kunnen voor u ook een workshop op maat maken, zelfs met een heerlijke lunch of diner! Leuk voor een avond met collegas, vriendinnen of vrijgezellenfeest!
Workshops.
Lijkt het u ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken bij Natuurlijk bloemen van Marieke in Druten echt iets voor u! Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige workshop bloemschikken op onze locatie.
Workshop Creatief met Bloemen Tuincentrum Huiting.
UITNODIGING VIVA VINTAGE FAIR BIJ TUINCENTRUM HUITING. Workshop Creatief met Bloemen. BellaMay verzorgt creatieve, gezellige workshops bloemschikken. In het sfeervolle tuincentrum Huiting vinden workshops van maandag t/m vrijdag in de ochtend of middag plaats. Het aantal mogelijke deelnemers is minimaal 4 tot maximaal 16 personen.
Bloemschikken Barels.
Een kijkje in de kwekerij. Fotos bloemschikken 2018. Fotos bloemschikken 2017. Fotos bloemschikken 2016. Werken met bloemen is een leuke ontspannende activiteit en is geschikt voor jong en oud! Als gediplomeerd bloemschikster geeft Willeke workshops bloemschikken. Wilt u deelnemen aan een workshop?
Home.
In de Serre worden vele verschillende workshops zoals bloemschikken, mozaieken, schilderen en meer. georganiseerd door het Natuur Atelier. Schrijf je in op de data die vermeld staan op deze site of plan zelf een datum met vriendinnen, collega's, familie. naar de data.
Workshop Bloemschikken Het Drents Kwartiertje.
Voorpagina / Workshops / Workshop Bloemschikken. Workshop bloemschikken in Drenthe. Leuke workshop bloemschikken voor een vriendinnenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest! Afhankelijk van het seizoen maken we een themastuk, bloementaart of krans. We werken met diverse materialen, ondergronden, accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen.
Workshops Bloemschikken Bloem Lifestyle De Lier Westland Regio Rotterdam Den Haag.
Combinatie van een workshop met lunch/hightea. Dat is helemaal OP EN TOP genieten. Dit is mogelijk vanaf 50, Deze arrangementen worden eveneens gegeven in het Penseeltje aan de Oudecampsweg 9 te De Lier. VOORJAAR / PASENWORKSHOP. Wanneer deze code niet goed leesbaar is klik hier voor nieuwe code. Be my Valentijn. Voorjaarsbollen ten top. Paasnest op boomstam. Voorjaarsschaal met tulpen. Bloemstuk met Zuiderwindlelie. Paasworkshop Nest van bloemen. Krans van perenhout. Paasworkshop krans van perenhout. Paasworkshop op berkenschors. Pasen met een twist. Paasei op voet. Etagère met Pasen. Paasstuk in stolp. Moederdag bloemstuk Lief. Pracht en praal paddenstoel. Herfst; Vrolijk Geschikt. Kerstkrans op voet. Kerststuk met verlicht touw. Kerststuk op vaas. Kerststuk op steigerhout. Kerststuk met amaryllis. Kerststuk met amaryllisbol. Kerstworkshop met bananenblad. Kerstkrans met orchidee. Kerstworkshop met bananenblad koper. Paasworkshop Kerstworkshop Bloemschikken Groenworkshops Bruidsboeket maken Bloem Lifestyle Westland regio en omgeving van het Westland, Monster, De Lier, Naaldwijk, s-Gravenzande, Honselersdijk, KwintsheulWateringen, Maasdijk, Den Hoorn, Maassluis, Hoek van Holland, Vlaardingen, Rijswijk, Rotterdam, Delft, Den Haag en Schiedam.
Workshop Bloemschikken Utrecht Mijdrecht DagjeWeg.NL.
De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk Het terras en het atelier zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl. Tuinderslaan 4 3641 PZ Mijdrecht. Gemeente De Ronde Venen, Groene-Hart, Utrecht. vind uitstapjes in de buurt. overnachten nabij Workshop Bloemschikken Utrecht.
Workshops in groen decoratie in en om het huis.
t Yzerskuorke geeft het hele jaar door workshops in groendecoratie en bloemschikken.Voor een gezellige ochtendmiddag, en avond, kunt u ook eens gaan denken aan een workshop bloemschikken of groendecoratie in t Yzerskuorke. Het is geschikt voor zeer uiteenlopende gelegenheden zoals daar zijn een personeelsfeestjeof, samen met uw familieleden, een vriendinnenclubje, de buurtverenigingeen, vrouwenvereniging of zelfs een vrijgezellenfeest.
Activiteiten Activiteiten Tuinwereld.
Workshop week 32 TuinWereld Wijchen. Data: 8 augustus 2019 9 augustus 2019 10 augustus 2019. Locatie: TuinWereld Wijchen. Ook op mobiel.: Ontvang ongeveer 2x per maand onze nieuwsbrief met de laatste trends! We slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.
Workshop bloemschikken Zoetermeer Bloembinderij De Nobel.
Home Workshop bloemschikken Zoetermeer. Workshop bloemschikken Zoetermeer. Voor een creatieve workshop bloemschikken komt u in de regio Zoetermeer naar Bloembinderij De Nobel. Tijdens de workshop leert u diverse technieken voor bloemschikken en kunt u ook zelf aan de slag. U leert de theorie direct toe te passen in de praktijk.

Contacteer ons