Meer resultaten voor workshop bloemschikken

workshop bloemschikken
Home.
In de Serre worden vele verschillende workshops zoals bloemschikken, mozaieken, schilderen en meer. georganiseerd door het Natuur Atelier. Schrijf je in op de data die vermeld staan op deze site of plan zelf een datum met vriendinnen, collega's, familie. naar de data.
Workshop Bloemschikken Het Drents Kwartiertje.
Voorpagina / Workshops / Workshop Bloemschikken. Workshop bloemschikken in Drenthe. Leuke workshop bloemschikken voor een vriendinnenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest! Afhankelijk van het seizoen maken we een themastuk, bloementaart of krans. We werken met diverse materialen, ondergronden, accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen.
Workshops Kleurrijk Bloemen Hoogezand.
Op die manier leer je nieuwe trucjes kennen door te bloemschikken Hoogezand. Samen gaan we lekker bloemschikken onder het genot van een hapje en een drankje en maken we er elke keer wat moois van! Het is natuurlijk ook leuk om een workshop kado te doen.
Workshop Creatief met Bloemen Tuincentrum Huiting.
KUNSTWERK LIBRE OP HUITING-ROTONDE. Workshop Creatief met Bloemen. BellaMay verzorgt creatieve, gezellige workshops bloemschikken. In het sfeervolle tuincentrum Huiting vinden workshops van maandag t/m vrijdag in de ochtend of middag plaats. Het aantal mogelijke deelnemers is minimaal 4 tot maximaal 16 personen.
Op zoek naar een leuke workshop bloemschikken? Tuincentrum Ockenburgh Den Haag.
Bloemschikken is bijvoorbeeld leuk om te doen voor een verjaardag of bedrijfsuitje! U kunt altijd met ons overleggen hoe de workshop er uit komt te zien. Kom bijvoorbeeld een prachtige bloementaart maken! De prijs van een workshop bloemschikken is 25, per persoon.
Workshop bloemschikken Hofstede Dier Tuin.
Zin om na een week achter uw bureau even creatief met uw handen bezig te zijn en houdt u van bloemen? Kom dan op zaterdagochtend naar onze workshop bloemschikken! Eén keer per maand, op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur, organiseren wij een bloemschikworkshop.
Workshops Mooi Anders Bloemen.
Wilt u ook de kneepjes van het bloemschikvak leren, zodat u naar uw eigen smaak bloemwerk kan creëren? We hebben meerdere workshops vooruit geplant. Maandelijks de workshop Bloemschik basics en andere creatieve onderwerpen met als rode draad bloemschikken. Hoe het werkt.
Activiteiten Tuinwereld.
Workshop week 27 TuinWereld Wijchen. Data: 5 juli 2018 6 juli 2018 7 juli 2018. Locatie: TuinWereld Wijchen. Mediterrane schildpad Lees meer. Workshop week 28 TuinWereld Wijchen. Data: 12 juli 2018 13 juli 2018 14 juli 2018. Locatie: TuinWereld Wijchen.
Workshops bloemschikken GroenRijk GroenRijk Prinsenbeek.
Bloemschikken met koffie en gebak. De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig en voorafgaand aan de workshop wordt je voorzien van een hapje en een drankje. De workshop vindt plaats in onze gezellige Lunchroom Lekker Lunchen Zo max.
Workshops Schrijf je in voor een bloomon workshop bloomon.
Schrijf je dan snel in voor een van onze styling workshops. Wil jij kunnen wat de beste bloemstylisten van Nederland kunnen? Af en toe delen we onze geheimen met een select gezelschap bloemenfans tijdens een bloomon workshop. Dan vertellen we je alles over onze grootste passie: bloemen!
Sportcentrum Westerschouwen Bloemschikken.
Houdt u van gezelligheid? Dan bent u van harte welkom bij een creatieve, leerzame workshop bloemschikken! Ook mensen zonder enige kennis van bloemen of creatieve ervaringen kunnen meedoen aan de workshops die onder leiding staan van onze ervaren bloemiste Diny.

Contacteer ons