Meer resultaten voor workshop bloemschikken

workshop bloemschikken
bloemschikken
Workshop bloemschikken Zwolle.
Lijkt het je ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken bij Anja bloementrends in Zwolle echt iets voor jou! Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige workshop bloemschikken op onze lokatie, of bij jouw thuis.
cursus bloemschikken
Workshop.
Het resterende bedrag van 2000, betaald u tijdens de workshop. Bent u toch verhinderd, wordt het zeer op prijs gesteld dat u minimaal 1 week van te voren afbelt of dat u zelf voor vervanging zorgt. Plaatsing geschiedt in volgorde van inschrijving.
draadloos speakerset
Workshops en cursussen bloemschikken Tilburg Magnolia Bloemen.
PROGRAMMA WORKSHOP 2018. Het gehele jaar verzorgd Magnolia Bloemen workshops en cursussen bloemschikken. Een leuke manier om creatief bezig te zijn! We kunnen voor u ook een workshop op maat maken, zelfs met een heerlijke lunch of diner! Leuk voor een avond met collegas, vriendinnen of vrijgezellenfeest!
Wijnverpakkingen
Workshop Bloemschikken Het Drents Kwartiertje.
Voorpagina / Workshops / Workshop Bloemschikken. Workshop bloemschikken in Drenthe. Leuke workshop bloemschikken voor een vriendinnenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest! Afhankelijk van het seizoen maken we een themastuk, bloementaart of krans. We werken met diverse materialen, ondergronden, accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen.
Vulpen Graveren
Workshops in groen decoratie in en om het huis.
t Yzerskuorke geeft het hele jaar door workshops in groendecoratie en bloemschikken.Voor een gezellige ochtendmiddag, en avond, kunt u ook eens gaan denken aan een workshop bloemschikken of groendecoratie in t Yzerskuorke. Het is geschikt voor zeer uiteenlopende gelegenheden zoals daar zijn een personeelsfeestjeof, samen met uw familieleden, een vriendinnenclubje, de buurtverenigingeen, vrouwenvereniging of zelfs een vrijgezellenfeest.
Workshops Mooi Anders Bloemen.
We hebben meerdere workshops vooruit geplant. Maandelijks de workshop Bloemschik basics en andere creatieve onderwerpen met als rode draad bloemschikken. Hoe het werkt. Hoe het werkt. Inschrijven Kunt u online. Hieronder vind u het overzicht van alle workshops die we hebben gepland.
Workshop bloemschikken Activiteiten GroenRijk Tilburg.
Bevat een lijntje om de header op te delen. Lijkt het je ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken bij GroenRijk Tilburg echt iets voor jou! Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige avond op onze locatie.
Workshops Kleurrijk Bloemen Hoogezand.
Op die manier leer je nieuwe trucjes kennen door te bloemschikken Hoogezand. Samen gaan we lekker bloemschikken onder het genot van een hapje en een drankje en maken we er elke keer wat moois van! Het is natuurlijk ook leuk om een workshop kado te doen.
Workshops bloemschikken GroenRijk GroenRijk Prinsenbeek.
Kortom: Je gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis! Bloemschikken met koffie en gebak. De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig en voorafgaand aan de workshop wordt je voorzien van een hapje en een drankje. De workshop vindt plaats in onze gezellige Lunchroom Lekker Lunchen Zo max.
Workshops Tuincentrum Sterk.
Workshops bloemschikken aangepast naar het voorjaar, zomer, herfst of winterseizoen. Elke maand geven we weer een andere workshop bloemschikken afhankelijk van het seizoen, we zullen u blijven inspireren! Zo zijn er in het voorjaar en zomer workshops bloemschikken met voorjaarsbloemen groen én zijn er workshops speciaal voor Pasen.
Bloemen workshop.
Neem dan contact met ons op of geef je op door jezelf aan te melden op de bloemen workshop geïnteresseerden-lijst zodat we je op de hoogte kunnen houden. Aanmelden voor de Bloemen workshop lijst of kijk op onze workshop pagina in de webshop aan welke workshops je kunt deelnemen.

Contacteer ons