Resultaten voor cursus bloemschikken groningen

cursus bloemschikken groningen
Cursussen bloemschikken in Eelde.
GRONINGEN De afdeling Haren/ Eelde van Groei en Bloei heeft voor zowel beginners als gevorderden een cursus bloemschikken georganiseerd. Deze cursussen, die ook toegankelijk zijn voor niet-leden, vinden plaats in het schoolgebouw van AOC TerraNext in Eelde. In de cursussen worden een vegetatieve schikking, structuur en textuur behandeld.
email
Vakopleiding bloemschikken TerraNext.
De opleiding is gericht op medewerkers van binnen en buiten de bloemenbranche, herintreders en particulieren. De vakopleiding bloemschikken bestaat voor een groot gedeelte uit praktijklessen aangevuld met theorie instructie. In de lessen komen de basisvaardigheden aan bod die een binder / arrangeur nodig heeft voor het uitoefenen van het bloembindersvak.
SEO
Workshop Bloemschikken Het Drents Kwartiertje.
Voorpagina / Workshops / Workshop Bloemschikken. Workshop bloemschikken in Drenthe. Leuke workshop bloemschikken voor een vriendinnenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest! Afhankelijk van het seizoen maken we een themastuk, bloementaart of krans. We werken met diverse materialen, ondergronden, accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen.
Groei Bloei Haren Eelde AOC Terra Eelde cursus.
GRONINGEN De afdeling Haren/ Eelde van Groei en Bloei heeft voor zowel beginners als gevorderden een cursus bloemschikken georganiseerd. Deze cursussen, die ook toegankelijk zijn voor niet-leden, vinden plaats in het schoolgebouw van AOC TerraNext in Eelde. Lezing in t Loughoes in Eelde over tuinontwerpen.
Bloemsierkunst Yana Groningen Bloemstukken op bestelling Workhops en Cursussen.
Bloemsierkunst Yana, gevestigd in Groningen, biedt bloemstukken op bestelling en geeft themaworkshops en cursussen bloemschikken. Kijk eens rond op deze site, en als U nog vragen of opmerkingen heeft kunt U altijd contact met mij opnemen. Bloemsierkunst Yana Groningen is ingeschreven bij de KvK Groningen onder nummer 55377912.
Bloemen workshops bij Fiore di Acacia in Groningen.
En uw bloemwerk zal klaar staan in de winkel op de door u aangegeven datum. Wanneer het bloemwerk niet klaar kan staan op de aangegeven datum zullen wij contact opnemen. Oosterhamriklaan 261 B. 9715 SM Groningen. Tel: 050-571 36 56.
Workshops Kleurrijk Bloemen Hoogezand.
Neem contact met ons op om je op te geven voor een workshop. In overleg is er erg veel mogelijk. In oktober hebben we als verassing voor mijn schoonmoeder een cursus bloemschikken bij huis gehad van Kleurrijk. En het was allemaal super geregeld.
Workshops Atelier Bloom Style, Ten Boer Groningen.
Selecteer een pagina. Atelier Bloom Style organiseert gedurende het het hele jaar diverse creatieve activiteiten rond bloemschikken voor groepen van 8 tot 15 personen. Alles is mogelijk, er zijn éénmalige workshops, geheel op basis van uw eigen wensen en er zijn themaworkshops bijv.herfst, winter, voorjaar, pasen, kerst, enz. Speciale cursussen basisvaardigheden bloemwerk. Ook organiseren we speciale cursussen basisvaardigheden bloemwerk. Deze cursus zal bestaan uit vier avonden waarin wij verschillende technieken leren om bloemdecoraties te maken om uw huis sfeervol aan te kleden.
Cursus bloemschikken groningen Tuinadvies.
Bloemschikken na de feestdagen. Cursus bloemschikken met winters bloemstuk na de feestdagen online cursus bloemschikken met takken. Workshops bloemschikken en wilgentenen vlechten tijdens de tuinbeurs Gardens of Excellence in de abdij van Male. Workshops bloemschikken workshops wilgentenen vlechten op tuinbeurs Gardens of Excellence te Brugge volgen workshop bloemschikken.

Contacteer ons